Crazy Lens UV Glow 2 buc


69,99 RON
0.00 D
Lentilele Crazy Lens UV Glow în Optilen.ro

Descriere Crazy Lens UV Glow

Dioptrie:0,00 D
Culoare:Electric Blue, Glow Pink, Glow Green, Glow Blue, Glow Yellow, Glow Orange, Glow Red, Glow White, Magic Glow
Raza curbură:8.6
Diametru:14.0

Lentilele Crazy Lens UV Glow 2 buc: transformă-ți privirea cu un efect de luminescență UV

O nebunie totală? Sau poate doar o simplă transformare senzațională a coloritului natural al ochilor tăi? Ambele răspunsuri sunt valabile. Iar acest lucru se detorează lentilelor unice Crazy Lens UV Glow, perfecte pentru o zi toridă de vară.

Un design innovator și captivant, ce luminează în întuneric

Lentilele Crazy Lens UV Glow 2 buc reprezintă o opțiune uimitoare pentru cei care doresc să adauge un efect spectaculos de luminescență UV look-ului lor. Aceste lentile inovatoare oferă un design captivant și vibrant, care se activează în întuneric, oferindu-ți o privire cu adevărat remarcabilă și deosebită.

O privire strălucitoare în culori vibrante și luminoase

Lentilele Crazy Lens UV Glow sunt proiectate pentru a oferi o privire strălucitoare și impresionantă, cu culori vibrante și luminoase. Acestea sunt fabricate cu o tehnologie specială, care permite absorbția și reemisia luminii ultraviolete, creând un efect luminos și captivant. Într-un mediu cu lumină UV, lentilele Crazy Lens UV Glow devin vizibile, generând un efect de luminescență spectaculos și unic.

Confort și siguranță pentru privirea ta

Pe lângă efectul de luminescență UV impresionant, lentilele Crazy Lens UV Glow sunt concepute cu grijă pentru confortul și siguranța ochilor tăi. Fabricate dintr-un material de calitate, acestea se mulează perfect pe ochi, oferindu-ți o purtare confortabilă și o vedere clară. Lentilele sunt, de asemenea, prevăzute cu o protecție UV adițională, ajutând la filtrarea radiațiilor ultraviolete dăunătoare, asigurând astfel o protecție suplimentară pentru ochii tăi.

Punctul culminant al petrecerilor și evenimentelor tematice

Lentilele Crazy Lens UV Glow sunt alegerea ideală pentru petrecerile tematice și evenimentele speciale, adăugând o notă de spectaculozitate și originalitate. Fie că participi la un festival de muzică, o petrecere în club sau o seară de Halloween, aceste lentile îți vor transforma privirea într-un mod remarcabil. Cu efectul lor de luminescență UV, vei fi cu siguranță în centrul atenției, oferindu-ți o apariție unică și memorabilă.

Sintetizând cele spuse anterior, reținem că lentilele Crazy Lens UV Glow 2 buc reprezintă o opțiune captivantă și fascinantă pentru cei care doresc să adauge un efect de luminescență UV la look-ul lor. Cu un design inovator și culori vibrante, aceste lentile oferă o privire spectaculoasă și remarcabilă în întuneric. Asigurând confort și siguranță pentru ochii tăi, lentilele Crazy Lens UV Glow sunt alegerea perfectă pentru tine!

lentile freshlook colorblends 2 buc
Freshlook Colorblends 2 buc

In cazul in care va doriti lentile cu purtare zilnica dar care sa va schimbe culoarea naturala a ochilor, FreshLook ColorBlends este alegerea potrivita.

79,99 RON


lentile freshlook dimensions 6 buc
Freshlook Dimensions 6 buc

FreshLook Dimensions face parte din gama de lentile de contact lunare, sferice. Sunt create cu scopul de a fi utilizate pe timp de zi, de aceeea nu recomandam folosirea in timpul somnului.

159,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson