Dailies Total 1 for Astigmatism 30 buc


153,99 RON
Lentilele Dailies Total 1 for Astigmatism în Optilen.ro

Descriere Dailies Total 1 for Astigmatism

Dioptrie:-8.00 la +4.00
Axa:10 la 180
Cylindru:-0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Raza curbură:8.6
Diametru:14.5

Lentile Dailies Total 1 for Astigmatism

Lentile de unică folosință, Dailies Total 1 for Astigmatism 30 buc ajută în corectarea eficientă a astigmastimului, o afecțiune recurentă, frecvent întâlnită în cazul tinerilor, cu o mare putere de hidratare. Nucleul lentilelor este format din silicon hidrogel cu 33% apă, cantitate ce nu obstrucționează permeabilitatea oxigenului.Pe de altă parte suprafața lentilelor care vine în contact cu ochiul este formată din hidrogel clasic, care este cunoscut pentru conținutul ridicat de apă. Combinația acestor materiale face lentila netedă și confortabilă pe toată durata purtării.

Dailies Total1 for Astigmatism sunt lentile de contact zilnice. În fiecare zi trebuie desfăcută o noua lentilă care va fi aruncată la sfârșitul zilei.Aceasta este una din cele mai confortabile și sănătoase metode de a purta lentile de contact deoarece în acest mod este eliminat riscul depunerilor proteice și de asemenea nu mai este cazul să vă preocupe curățarea și păstrarea lentilelor.

Permeabilitate ridicată a oxigenului

Materialul modern din care au fost realizate lentilele se caracterizează prin permeabilitate ridicată la oxigen. Datorită acestui fapt, ochii au acces permanent la o cantitate mare de aer. Ochii sunt mai sănătoşi şi mai frumoși.

Imperceptibile de către ochi

Dacă v-ați confruntat cu problema de a simți permanent lentilele pe ochii dvs., acum nu le veţi simţi. Lentilele se adaptează rapid la ochi și sunt chiar imperceptibile datorită proprietăților suplimentare de hidratare.

lentile clariti 1-day toric 30 buc
Clariti 1-Day Toric 30 buc

Noile lentile de contact torice Clariti 1 Day Toric create de Cooper Vision sunt dotate cu filtru de protectie contra ultravioletelor, cu un continut de apa de 56%.

149,99 RON


lentile Dailies AquaComfort Plus Toric 30 buc
Dailies AquaComfort Plus Toric 30 buc

Dailies AquaComfort Plus Toric pentru corectarea astigmatismului, cu folosirea doar de o zi, foarte subțiri și extrem de hidratate.

116,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson