SofLens Daily Disposable Toric for Astigmatism 30 buc


122,99 RON
Lentilele SofLens Daily Disposable Toric for Astigmatism în Optilen.ro

Descriere SofLens Daily Disposable Toric for Astigmatism

Dioptrie:-9.00 la 0.00
Axa:20°, 90°, 160°, 180°
Cylindru:-0.75, -1.25, -1.75
Raza curbură:8.6
Diametru:14.2

Lentile de contact SofLens Daily Disposable Toric for Astigmatism

Suferi de astigmatism și nu știi ce soluție de corecție optică să alegi? Ai nevoie de un set de lentile soft, care să te scape de grija întreținerii zilnice a articolelor optice? Noi îți propunem lentile de contact SofLens Daily Disposable Toric for Astigmatism 30 de bucăți, un set de lentile torice de unică folosință destinate tuturor purtătorilor de lentile de contact care au fost diagnosticați cu astigmatism, atât în formă ușoară, cât și în formă severă. Lentilele de unică folosință SofLens daily disposable Toric for Astigmatism sunt concepute cu tehnologia Comfort Moist, datorită căreia lentilele au un design unic, pentru o acoperire completă a corneei. Accesoriile medicale optice marca SofLens contribuie la reducerea aberațiilor sferice și a oferi o vedere mai clară în condiții de luminiozitate redusă și pe timp de noapte.

Proprietăți lentile SoftLens Daily Disposable Toric for Astigmatism

Lentile SofLens Daily Disposable Toric for Astigmatism 30 buc sunt accesorii medicale oftalmologice de ultimă generație care fac parte din mare familie a lentilelor de contact Bausch&Lomb, cu o rază de curbură de 8,60 mm și un diametru de 14.20 mm. Fiind lentile de unică folosință, ele sunt destinate purtării zilnice și înlocuirii lor laa finalul zilei. Cu un conținut de apă de 59%, aceste lentile create din material hidrofil prezintă un grad ridicat de umiditate și o permeabilitate a oxigenului de 22 dk/t. Lentilele sunt ambalate în cutii de 30 de bucăți și se bazează pe aportul tehnologiei Hilafilcon B.

lentile dailies aquacomfort plus toric - 30 buc
Dailies AquaComfort Plus Toric 30 buc

Dailies AquaComfort Plus Toric pentru corectarea astigmatismului, cu folosirea doar de o zi, foarte subțiri și extrem de hidratate.

119,99 RON


lentile proclear toric 3 buc
Proclear Toric - 3 buc

Cooper Vision a lansat recent noile tipuri de lentile de contact, o versiune dedicata si adaptata special pentru persoanele care sunt diagnosticate cu astigmatism: Proclear Toric.

89,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson